Meloni-mansikkacocktail

Meloni-mansikkacocktail on hunajamelonista, mansikoista ja kivennäisvedestä tehty kesäinen alkoholiton cocktail eli mocktail. Maista kesä!

6 lasillista

10 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

1/2 kg hunajamelonia
1 l mansikoita
4 rkl sitruuna- tai limettimehua
4 rkl Dansukker Fariinisokeria
33 cl kivennäisvettä
Koristeluun
4 tuoretta basilikanoksaa
jääpaloja

Ohjeet

Kuori meloni ja poista siemenet. Paloittele. Huuhtele ja perkaa mansikat. Sekoita meloni, mansikat, sitruunamehu ja fariinisokeri tehosekoittimessa tasaiseksi seokseksi. Siivilöi tiheällä siivilällä. Pane pari jääpalaa jokaiseen lasiin. Jaa juoma laseihin. Kaada päälle kivennäisvettä. Koristele basilikanoksilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.