Marinoitu parsakaali

Herkullinen kylmä parsakaalilisäke sopii liharuokien lisäkkeeksi ja vaikkapa brunssipöytään.

10 annosta

40 minuuttia

Arviot (17 kpl)

Ainekset

3 parsakaalia
vettä, suolaa

Marinadi
½ dl oliiviöljyä
1 sitruunan tai 2 limetin mehu ja kuoriraaste
¼ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ tl suolaa
¾ tl rouhittua mustapippuria
½ ruukkua lehtipersiljaa tai korianteria silputtuna

Ohjeet

Irrota parsakaalin kukinnot, laita ne kattilaan, laske vettä päälle niin että ne lähes peittyvät. Lisää suola. Kuumenna kiehuvaksi, keitä 3–4 minuuttia. Kaada keitinvesi pois. Jäähdytä parsakaalit juoksevalla kylmällä vedellä ja levitä ne puhtaan keittiöpyyhkeen päälle valumaan.
Sekoita marinadiainekset ja pyöräytä parsakaalinpalat joukkoon. Anna maustua 15–30 minuuttia.

Vinkki!
Tarjoa marinoitua parsakaalia yrtti-valkosipulilihapullien kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.