Marinadi lihalle

Monikäyttöinen valkosipulinen marinadi eri lihoille palana tai pihveinä.

Riittää 1 kilolle lihaa

5 minuuttia

Arviot (22 kpl)

Ainekset

1 dl oliiviöljyä
3 rkl balsamietikkaa
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 rkl tuoretta rosmariinisilppua
1 rkl sitruunasta puristettua mehua
1 valkosipuli ”solo” kuorittuna ja raastettuna
1 tl suolaa 

Ohjeet

Sekoita marinadin aineet. Laita liha tai pihvit marinadikulhoon tai muovipussiin, sekoita marinadi joukkoon ja siirrä jääkaappiin. Anna maustua parista tunnista seuraavaan päivään. Pihvit maustuvat nopeammin kuin isommat lihapalat. Ota maustunut liha huoneenlämpöön noin tunniksi ennen kypsentämistä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.