Ainekset
500 g (1 litra) mansikoita
¼ dl vettä
250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria
2 rkl kaakaonibsejä TAI 25–50 g tummaa suklaata rouhittuna
Ohjeet
Puhdista (ja paloittele suurikokoiset) mansikat ja pane ne veden kanssa kattilaan. Kuumenna kunnes vesi alkaa höyrytä. Sekoita hillosokeri joukkoon. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia, sekoita välillä. Lisää kaakaonibsit keittämisen loppuvaiheessa. Ota kattila liedeltä, kerää vaahto hillon pinnalta esim. lusikalla. Jäähdytä 15–30 min ja purkita puhtaisiin purkkeihin, sulje hyvin. Säilytä jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.