Makeat vihannekset

Miniporkkanat ja sokeriherneenpalot paistetaan pannulla keittämisen jälkeen.

4 annosta

10 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

200 g pakastettuja miniporkkanoita
200 g sokeriherneenpalkoja
vettä, suolaa
1 rkl sitruunaöljyä
1 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Ruokokidesokeria

Ohjeet

Kiehauta porkkanat ja herneet juuri ja juuri kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois.

Kuumenna öljy pannussa. Lisää kasvikset pannulle. Mausta sokerilla ja kuullota öljyssä.

Tarjoile makeat vihannekset esimerkiksi inkivääribroilerin kanssa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.