Limetti-timjamibroileri

2 annosta

Arviot (0 kpl)

Ainekset

2 broilerinfileetä
rasvaa vuoan voiteluun

1/2 dl viipaloitua salaattisipulia
2 tl tuoretta timjamia
1 hienonnettu tai raastettu valkosipulinkynsi
puolikkaan limetin mehu
1/2 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl juoksevaa margariinia
1/2 tl suolaa
2 maustemitallista mustapippuria

Ohjeet

Leikkaa fileet toiselta sivulta auki ja levitä ne voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Sekoita salaattisipuli, timjami, valkosipuli, limettimehu, fariinisokeri, margariini, suola ja pippuri keskenään. Levitä seos fileiden päälle. Peitä muovikelmulla ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia, mielellään yön yli.

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Peitä vuoka alumiinifoliolla ja paista fileitä uunissa 20 minuuttia. Poista folio, nosta lämpö 250 asteeseen ja pane vuoka uudelleen uuniin, jotta fileet saavat väriä. Tarjoile esim. paistetun riisin ja okran kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.