Lämmittävä punaviinijuoma

Punaviiniä sekä mustikkateetä, appelsiinimehua ja limettimehua mausteiden kera.

6 lasillista

10 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

1/2 l vettä
4 pussia mustikkateetä tai vastaavaa
1 pieni kanelitanko
1 tähtianis
1 appelsiinin mehu
1 limetin mehu
3/4 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
35 cl punaviiniä

Ohjeet

Kiehauta vesi, laita joukkoon teepussit, kanelitanko ja tähtianis. Hauduta 5–6 minuuttia. Poista teepussit ja mausteet. Lisää appelsiini- ja limettimehu sekä siirappi ja sekoita. Lisää viini, lämmitä hieman, mutta älä keitä. Kaada laseihin ja tarjoile heti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.