Lämmin hedelmäsalaatti

Päärynöitä, viinirypäleitä ja karhunvatukoita tarjotaan neilikalla maustetussa siirappiliemessä.

2 hengelle

20 minuuttia

Arviot (10 kpl)

Ainekset

1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl vettä
2 mausteneilikkaa

2 hyvin kypsää päärynää
125 g siemenettömiä viinirypäleitä
125 g karhunvatukoita

Ohjeet

1. Keitä siirappia, vettä ja mausteneilikoita kattilassa, kunnes puolet nesteestä on haihtunut.

2. Kuori päärynät, leikkaa ne neljään osaan ja poista siemenet. Laita päärynänpalat liemeen.

3. Kaada lämpimät päärynät ja liemi kulhoon ja lisää viinirypäleet ja marjat.

Tarjoillaan lämpimänä, esim. jäätelön kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.