Kevennetty juustokakku

Hyydytetyssä juustokakussa on uunissa paistettu pohja ja tuorejuusto-jogurttitäyte.

12 tuntia

Arviot (57 kpl)

Ainekset

2 kananmunaa
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl vehnäjauhoja
2 rkl kookoshiutaleita

Täyte
200 g tuorejuustoa
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
5 dl maustamatonta jogurttia
5 dl mansikoita tai vadelmia
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
8 liivatelehteä

Pinnalle
2 dl laimeaa punaista mehua
1 dl Dansukker Hyytelösokeria
marjoja

Ohjeet

Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan pohja leivinpaperilla. Voitele reunat kevyesti.

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää jauhot ja kookoshiutaleet. Kaada seos vuokaan ja kypsennä 10–15 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Sekoita sokeri ja vaniljasokeri juuston joukkoon. Lisää jogurtti. Jogurttia voi valuttaa suodatinpaperilla vuoratussa siivilässä puolisen tuntia.

Liota liivatelehtiä kymmenisen minuuttia kylmässä vedessä.

Soseuta mansikat ja sokeri tasaiseksi soseeksi.

Purista liivatelehdet vedestä ja liuota ne tilkkaseen kiehuvan kuumaa vettä. Sekoita liivateliemi mansikkasurvokseen ja lisää seos jogurtin joukkoon. Anna seoksen hyytyä kymmenisen minuuttia ja kaada se vuokaan kakkupohjan päälle. Anna kakun hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Kiehauta laimennettu mehu. Sekoita hyytelösokeri joukkoon ja kiehauta koko ajan sekoittaen. Anna liemen jäähtyä viitisen minuuttia ja kaada jogurttihyytelön päälle. Hyydytä jääkaapissa. Irrota kakku vuoasta ja koristele se marjoilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.