Kermatryffelit

noin 30 kpl
Kermatryffelit
Arvioi: (0 kpl)

Ainekset

225 g tummaa suklaata
1 1/2 dl kuohukermaa
(1 rkl konjakkia)
100 g (1 3/4 dl) Dansukker Tomusokeria
1 rkl vahvaa kylmää kahvia
kaakaojauhetta


Kuumenna kerma ja suklaa kiehuvaksi teräskattilassa ja keitä 1-2 minuuttia. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut ja seos on tasaista. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

Lisää kahvi, konjakki ja tomusokeri. Sekoita tasaiseksi massaksi. Peitä ja pane viileään noin 2 tunniksi.

Muotoile massasta palloja ja kierittele ne kaakaojauheessa. Pane tryffelit paperivuokiin. Säilytä viileässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker