Kaurakeksit

Helppotekoiset kaurakeksit, joita voi halutessaan maustaa vaikkapa suklaarouheella, rusinoilla tai aprikoosilla.

noin 30 kpl

15 minuuttia

Arviot (2432 kpl)

Ainekset

100 g voita tai margariinia
2 ½ dl kaurahiutaleita
¾ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
1 muna

Ohjeet

Sulata voi tai margariini kasarissa. Sammuta levy. Lisää joukkoon kaurahiutaleet. Anna turvota noin viisi minuuttia. Sekoita joukkoon sokeri, vehnäjauhot ja muna.

Jaa seoksesta pieniä nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa 5–7 minuuttia.

Vinkki!
Voit maustaa taikinaa vaniljasokerilla, suklaarouheella, rusinoilla tai pieneksi silputuilla, kuivatuilla hedelmillä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.