Katajainen kuningasmarmeladi

Mustikkamarmeladi maustetaan viskillä ja katajanmarjoilla. Nauti paahtoleivän tai kahvikakkuviipaleiden kanssa tai tarjoa liharuokien lisukkeena.

noin 3,5 dl

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

200 g mustikoita, pakaste
1 ½ dl vettä
4–6 katajanmarjaa rouhittuna
150 g (1 ¾ dl) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1–2 rkl viskiä

Ohjeet

1. Mittaa hillon aineet viskiä lukuun ottamatta kattilaan.

2. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 5–8 minuuttia, sekoita välillä.

3. Kuori vaahto, mausta viskillä, jäähdytä hetki ja purkita. Säilytä jääkaapissa.

Nauti paahtoleivän, kahvikakkuviipaleiden tai keksien kanssa tai tarjoa liharuokien lisukkeena.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.