Karpalo-suklaapatukka

15 kpl
Karpalo-suklaapatukka
Arvioi: (0 kpl)

Ainekset

100 g cashewpähkinöitä
70 g (1 dl) seesaminsiemeniä
25 g gojimarjoja
75 g tummaa suklaata
40 g (1 dl) soijajauhoa
80 g (1 dl) Dansukker Fariinisokeria
150 g (1 dl) Dansukker Cane syrup -ruokosokerisiirappia
120 g (3 dl) neljänviljan hiutaleita
½ dl vettä
110 g (2 dl) kuivattuja karpaloita

Pyörittelyyn
60 g (1 dl) kookoshiutaleita


Mittaa pähkinät, siemenet, gojimarjat ja suklaa leikkuuterällä varustetun monitoimikoneen astiaan. Pyöräytä karkeaksi rouheeksi.

Lisää soijajauho, sokeri, siirappi, hiutaleet, vesi ja karpalot ja pyöräytä aineet sekaisin.

Ripottele työpöydälle kookoshiutaleita, kumoa seos hiutaleiden päälle ja paloittele. Pyörittele ja muotoile palat kookoshiutaleiden avulla patukoiksi ja siirrä ne leivinpaperoidulle pellille.

Paista uunissa 150 asteessa 25 minuuttia.

Jäähdytä ja pakkaa. Säilytä kuivassa ja viileässä.

 

Yksi karpalo-suklaapatukka sisältää

Energiaa 1000 kJ / 239 kcal
Hiilihydraattia 29 g
Rasvaa 11 g
Proteiinia 5 g
 

Reseptin on laatinut

Dansukker