Karpalo-suklaapatukka

15 kpl 45 minuuttia
Karpalo ja suklaa maustavat tämän viljaisen välipalapatukan.
Karpalo-suklaapatukka
Arvioi: (0 kpl)

Ainekset

  • 100 g cashewpähkinöitä
  • 70 g (1 dl) seesaminsiemeniä
  • 25 g gojimarjoja
  • 75 g tummaa suklaata
  • 40 g (1 dl) soijajauhoa
  • 80 g (1 dl) Dansukker Fariinisokeria
  • 150 g (1 dl) Dansukker Cane Syrup Ruokosokerisiirappia
  • 120 g (3 dl) neljänviljan hiutaleita
  • ½ dl vettä
  • 110 g (2 dl) kuivattuja karpaloita

Pyörittelyyn

  • 60 g (1 dl) kookoshiutaleita

Mittaa pähkinät, siemenet, gojimarjat ja suklaa leikkuuterällä varustetun monitoimikoneen astiaan. Pyöräytä karkeaksi rouheeksi.

Lisää soijajauho, sokeri, siirappi, hiutaleet, vesi ja karpalot ja pyöräytä aineet sekaisin.

Ripottele työpöydälle kookoshiutaleita, kumoa seos hiutaleiden päälle ja paloittele. Pyörittele ja muotoile palat kookoshiutaleiden avulla patukoiksi ja siirrä ne leivinpaperoidulle pellille.

Paista uunissa 150 asteessa 25 minuuttia.

Jäähdytä ja pakkaa. Säilytä kuivassa ja viileässä. 
 

Yksi karpalo-suklaapatukka sisältää
Energiaa 1000 kJ / 239 kcal
Hiilihydraattia 29 g
Rasvaa 11 g
Proteiinia 5 g
 

Reseptin on laatinut

Dansukker