Kanelikorput

noin 60 kpl
Kanelikorput
Arvioi: (0 kpl)

Ainekset

5 dl maitoa
50 g hiivaa
2 kananmunaa
1 ½ dl Dansukker Luomu- tai Taloussokeria
1 ½ tl suolaa
2 dl leseitä
noin 13 dl hiivaleipäjauhoja
2 dl öljyä tai muuta juoksevaa rasvaa

Pinnalle
1 dl maitoa
1 dl Dansukker Kanelisokeria


Valmista hiivataikina. Kohota ja leivo sämpylöiksi. Kohota ja paista 250 asteessa 10 minuuttia.

Halkaise sämpylät haarukalla pistellen. Lado sämpylänpuolikkaat pellille, kostuta pinta pullasiveltimen avulla maidolla ja ripota päälle kanelisokeria. Kuivaa korppuja 100 asteessa pari tuntia.

Vinkki!
Tarjoa korppuja appelsiinikeiton kera.

Reseptin on laatinut

Dansukker