Kanelikorput

noin 60 kpl 3 tuntia
Kaneliset korput säilyvät pitkään.
Kanelikorput
Arvioi: (0 kpl)

Ainekset

  • 5 dl maitoa
  • 50 g hiivaa
  • 2 kananmunaa
  • 1 ½ dl Dansukker Luomu- tai Taloussokeria
  • 1 ½ tl suolaa
  • 2 dl leseitä
  • noin 13 dl hiivaleipäjauhoja
  • 2 dl öljyä tai muuta juoksevaa rasvaa

Pinnalle

  • 1 dl maitoa
  • 1 dl Dansukker Kanelisokeria

Valmista hiivataikina. Kohota ja leivo sämpylöiksi. Kohota ja paista 250 asteessa 10 minuuttia.

Halkaise sämpylät haarukalla pistellen. Lado sämpylänpuolikkaat pellille, kostuta pinta pullasiveltimen avulla maidolla ja ripota päälle kanelisokeria. Kuivaa korppuja 100 asteessa pari tuntia.

Vinkki!
Tarjoa korppuja appelsiinikeiton kera.

Reseptin on laatinut

Dansukker