Jauheliha-pannukakkurulla

6 annosta

Arviot (0 kpl)

Ainekset

50 g voita tai margariinia
5 dl maitoa
1 dl vehnäjauhoja
1 tl Dansukker Fariinisokeria
1 tl suolaa
3 keltuaista
3 valkuaista
1/2 tl leivinjauhetta

Täyte
2 sipulia kuutioina
400 g jauhelihaa
voita tai margariinia
suolaa, pippuria
1/2 dl tomaattisosetta
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl pizzamaustetta tms.
1 murskattu valkosipulinkynsi
1 paprika kuutioina
1 dl silputtua persiljaa 

Ohjeet

1. Sulata rasva kattilassa. Lisää maito, vehnäjauhot, fariinisokeri, suola ja keltuaiset. Vatkaa tasaiseksi taikinaksi. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.

2. Vatkaa valkuaiset kiinteäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon leivinjauhe. Kääntele valkuaisvaahto taikinan joukkoon.

3. Kaada taikina leivinpaperoidulle tai voidellulle uunipannulle (noin 30 x 40 cm) ja paista 200 asteessa 20–25 minuuttia.

4. Tee sillä välin täyte. Ruskista jauheliha ja sipulit rasvassa paistinpannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon muut aineet. Levitä täyte pohjan päälle ja rullaa pannukakku. Tarjoa raikkaan salaatin kera.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.