Helppo raparperijälkiruoka

4–6 annosta 40 minuuttia
Pienirakeista raejuustoa sisältävä lämmin raparperijälkiruoka.
Helppo raparperijälkiruoka
Arvioi: (13 kpl)

Ainekset

  • 750 g (1 1/2 litraa) raparperia paloina
  • 1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
  • 3 pientä munaa
  • 200 g cottage cheese -tyyppistä raejuustoa
  • 3/4 dl kevytranskankermaa
  • 1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
  • 50 g mantelirouhetta

Vuoan voiteluun

  • voita tai margariinia

Kaada raparperipalat voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle sokeri. Pane vuoka 200-asteiseen uuniin 5 minuutiksi. Sekoita muut ainekset keskenään ja kaada raparperien päälle. Paista uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoile kermavaahdon, ranskankerman tai vaniljajäätelön kera.

Vinkki!
Korvaa osa ruokokidesokerista Dansukker Kanelisokerilla.

Reseptin on laatinut

Dansukker