Cake pops

noin 25 kpl 4 tuntia
Koristele kakkutikkarit juhlateeman mukaisesti!
Cake pops
Arvioi: (9 kpl)

Ainekset

puolikas mutakakkua
75 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
200 g suklaata
kakkukoristeita
puisia grillitikkuja


Hienonna kakku pieniksi murusiksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja muscovadosokeri. Pyöritä seoksesta palloja ja pane ne lautaselle, peitä kelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.

Sulata suklaa vesihauteessa tai mikron sulatusteholla. Katkaise grillitikut keskeltä ja paina ne kakkupalloihin ja kasta pallot suklaaseen. Lämmitä suklaasulaa tarvittaessa, älä kuumenna liikaa (kork. 45 °C) ettei suklaa kokkaroidu. Voit lisätä joukkoon tilkan öljyä, jotta suklaa pysyy juoksevana. Koristele ja anna jähmettyä.

Säilytä cake popsit jääkaapissa tai pakasta ne.

Reseptin on laatinut

Dansukker