Broileripiirakka

Maustettu tuorejuusto ja kasvikset antavat mehevyyttä broileripiirakkaan.

noin 8 annosta

1 tunti

Arviot (56 kpl)

Ainekset

Pohja

100 g voita tai margariinia
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl grahamjauhoja
1/2 dl vettä
(suolaa)

Täyte

1 rkl öljyä
300 g broilerinfileesuikaleita
ripaus suolaa
½ tl rakuunaa
1 sipuli viipaleina
1 porkkana suikaleina
1 tomaatti pieninä kuutioina
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
200 g paprika-chili- tai muuta tuorejuustoa
100 g juustoraastetta
1 rkl kermaa tai maitoa

Ohjeet

Nypi voi ja kuivat aineet ryynimäiseksi seokseksi. Lisää joukkoon vesi ja sekoita vain sen verran, että ainekset sekoittuvat. Painele taikina halkaisijaltaan noin 24 cm piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Paista 200 asteessa noin kymmenen minuuttia.

Kuumenna öljy pannulla. Paista broilerinfileesuikaleet. Mausta suolalla ja rakuunalla. Lisää joukkoon sipuliviipaleet, porkkanasuikaleet, tomaattikuutiot, fariinisokeri ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Kääntele hetki. Levitä seos esipaistetun piiraspohjan päälle.

Sekoita tuorejuusto ja juustoraaste. Jos seos tuntuu paksulta, ohenna tilkalla kermaa tai maitoa. Kaada seos piirastäytteen päälle. Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes täyte hyytyy ja on kauniin värinen.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.