Ainekset
400 g jauhelihaa
1 sipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 porkkana raastettuna
50 g juuriselleriä raastettuna
2 rkl tomaattipyreetä
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
3–4 dl vettä
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl suolaa
1 tl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua oreganoa
0,5 tl mustapippuria
Ohjeet
Ruskista jauheliha isossa paistinpannussa. Lisää sipuli ja valkosipuli sekä raastettu porkkana ja selleri. Sekoita ja hauduta hetki. Lisää sitten tomaattipyree, tomaattimurska sekä vesi. Mausta sokerilla, suolalla, basilikalla, oreganolla ja mustapippurilla. Sekoita kastike tasaiseksi ja hauduta kannen alla miedolla lämmöllä vähintään 1 tunti. Tarjoile keitetyn pastan kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.