Banaanipannukakut ja karpalohilloke

6 annosta
Banaanipannukakut ja karpalohilloke
Arvioi: (2 kpl)

Ainekset

Karpalohilloke
200 g karpaloita
1 1/4 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1/2 dl vettä

Pannukakkutaikina
1 dl maissijauhoja (esim. Nutana) tai vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1 tl Dansukker Talous- tai Siro-sokeria
2 1/2 dl maitoa
1 muna
2 banaania

Paistamiseen
voita, margariinia tai maissiöljyä

Tarjoiluun
200 g paksua jogurttia
Dansukker Vaaleaa siirappia


Pane karpalot, hillo-marmeladisokeri ja vesi isoon, mikroaaltouunin kestävään kulhoon. Kuumenna mikrossa täydellä teholla (800–900 W) 4–6 minuuttia. Sekoita kerran keittämisen keskivaiheilla. Sekoita valmis hilloke hyvin. Tai valmista hilloke kattilassa keittäen. Jäähdytä.

Mittaa pannukakkutaikinan kuivat aineet kulhoon, lisää maito ja sekoita hyvin. Anna taikinan turvota 15 minuuttia. Sekoita kananmuna ja viipaloidut banaanit taikinaan. Paista pannukakuiksi.

Tarjoa karpalohillokkeen, jogurtin ja siirapin kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker