Aurinkokiisseli

Auringonkeltainen appelsiini-mangokiisseli keitetään appelsiinitäysmehusta ja nautitaan tuoreiden hedelmien kera.

4–5 annosta

15 minuuttia

Arviot (138 kpl)

Ainekset

1 l appelsiinitäysmehua
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria tai Taloussokeria
4–5 rkl perunajauhoja
2 appelsiinia kuutioina
1 prk säilykemangoa valutettuna, kuutioina
1 banaani viipaleina

Ohjeet

Kaada mehu kattilaan ja sekoita joukkoon sokeri ja perunajauhot. Laita liesi päälle ja hämmennä, kunnes kiisseli pulpahtaa.

Kuori appelsiinit työlautaa vasten kalvottomiksi ja leikkaa kuutioiksi. Kuutioi myös valutettu mango. Sekoita hedelmäkuutiot kiisselin joukkoon. Viipaloi pinnalle banaanit.

Tarjoa lämpimänä tai kylmänä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.