Appelsiinirahka

Maistuvan raikas appelsiinirahka sopii talven sitruskauden helpoksi jälkiruoaksi.

4–6 annosta

15 minuuttia

Arviot (115 kpl)

Ainekset

2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
500 g maitorahkaa
n. 1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 tl luomuappelsiinin kuoriraastetta
3–4 appelsiinia
(ripaus inkivääriä)

Ohjeet

Vaahdota vaniljakastike. Lisää maitorahka. Mausta sokereilla. Raasta joukkoon hyvin pestyn appelsiinin kuorta. Pilko kuoritut appelsiinit ja sekoita tasaisesti rahkan joukkoon. Mausta halutessasi ripauksella inkiväärijauhetta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.