Appelsiinipannacotta ja mansikkasorbetti

Juhlava ja herkullinen jälkiruoka appelsiininkuorella maustetusta pannacotasta ja pakastemansikoista.

5–6 annosta

5 minuuttia + hyytyminen + jäätyminen

Arviot (76 kpl)

Ainekset

Pannacotta
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
5 dl kuohukermaa
½ luomuappelsiinin raastettu kuori

Mansikkasorbetti
1 dl appelsiinista puristettua mehua
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 ps (250 g) mansikoita, pakaste 

Ohjeet

Sekoita hyytelösokeri Multi ja kerma kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja keitä puoli minuuttia. Sekoita appelsiinin kuoriraaste joukkoon ja kaada seos annoskulhoihin. Siirrä annoskulhot jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään pari tuntia tai yön yli jääkaapissa. Annostele mansikkasorbettia pannacotta-annosten päälle juuri ennen tarjoamista.

Laita tyhjä kulho pakastimeen kylmenemään. Kiehauta appelsiinimehu ja glukoosisiirappi. Mittaa jäiset marjat leikkuuterällä varustettuun monitoimikoneeseen, soseuta täydellä teholla ja lisää kuuma neste nopeasti joukkoon. Ota astia pakastimesta ja siirrä sorbetti kulhoon ja anna jäätyä pakastimessa noin 30 minuuttia.

Resepti: Teemu Aura

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.