Ananasmuffinit

Helpot ananasmuffinit maustetaan inkiväärillä, kanelilla ja kardemummalla.

12 kpl

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

3 ¾ dl vehnäjauhoja
1 tl inkivääriä
1 tl kanelia
1 tl kardemummaa
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1 ½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 kananmunaa
150 g leivontamargariinia sulatettuna
½ dl kermaa tai kookosmaitoa
2 dl ananaskuutioita
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Mittaa jauhot, mausteet ja leivinjauhe kulhoon. Sekoita siirappi ja munat ja lisää seos, sulatettu rasva, kerma ja ananaskuutiot jauhojen joukkoon. Sekoita lastalla ja annostele taikina muffinipellin vuokiin tai paperimuffinivuokiin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Jäähdytä. Siivilöi tomusokeri pinnalle.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.