Ambrosialeivokset

Ambrosialeivosten taikinassa on mantelimassaa ja täytteenä vaniljakiisseliä.

1½ tuntia

Arviot (3 kpl)

Ainekset

200 g voita tai margariinia
150 g mantelimassaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
2 ½ dl maitoa
2 rkl maissijauhoja
1 kananmuna
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Kuorrutus
5 dl Dansukker Tomusokeria 
tilkka vettä tai sitruunamehua
Koristeeksi
syötäviä kukkia

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele muffinilevypelti tai asettele 16–20 paperivuokaa pellille. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Vaahdota rasva, raastettu mantelimassa ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Sekoita joukkoon jauhoseos ja lusikoi taikina vuokiin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.

Mittaa täytteeksi tulevan vaniljakiisselin ainekset kylminä kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan hiljalleen sekoitellen. Jäähdytä kiisseli kattilassa kylmävesihauteessa koko ajan sekoitellen.

Halkaise leivokset ja sipaise kiisseliä kakkusten täytteeksi.

Sekoita kuorrutus ja korista pinta kuorrutteella. Aseta päälle syötäviä kukkia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.